Om

Om Gnista

Jag brinner för att stötta DIG att tända DIN gnista!

 

Jag som har startat Gnista Coaching heter Malin Bokstam och har i mitt yrkesliv hunnit med allt från receptionist, ekonom och projektkoordinator, förutom de bitarna som ingår i Gnista coaching. Halva tiden arbetar jag nu som coach/medlevare på ett behandlingshem för ungdomar och familjer, och resterande tid har jag för sessioner/behandlingar.

 

2005 började jag en coachutbildning på Institutet för Helhetshälsa, där jag diplomerades 2006. Utbildningen som gav mig redskapen att hjälpa andra att hjälpa sig själva för att komma fram till sin väg, började självklart med att hjälpa mig själv. Mycket roligt jobb och många tårar blev det på vägen. Sedan gick jag en kurs på 1,5 år där jag blev diplomerad KBT-terapeut, följt av en utbildning till mindfulnessinstruktör hos Ola Schenström på Mindfulnesscenter.

 

2013 gjorde jag min AuraTransformation™, som blev ett riktigt avstamp för mig! Nu vill jag kunna föra detta vidare till andra, vilket gjorde att jag i november 2013 gick auraförmedlarutbildningen. (Läs mer om detta under fliken AuraTransformation™.)

 

Sorgbearbetning och regndroppsmassage är de två senaste bitarna i min låda, som båda är djupt helande på olika sätt!

 

Med min gnista vill jag nu hjälpa andra att hitta sina!

/Malin Bokstam.

.

.

 

 

Kontakt

Gnista Coaching

 

Malin Bokstam

Trastvägen 12 A

135 53 Tyresö

 

malin.bokstam@gmail.com

 

0739-75 00 08

.

.

 

.

.

 

.

 

.

Copyright © Gnista Coaching