Praktisk information

AuraTransformation™

 

Hur går det till?

Innan man gör en AuraTransformation™ är det ett krav att man har läst Anni Sennovs bok Balans på alla plan, för att man ska veta vad AuraTransformation™ handlar om. Den går att beställa genom mig eller via nätbokhandlare. http://gnistacoaching.se/auratransformation/b-cker-om-auratransformation.html

 

En AuraTransformation™ består av två energibehandlngar. Behandlingarna sker via fysisk kontakt genom fötterna, och klienten har möjlighet att prata och ställa frågor eller sitta stilla och vila. Den första behandlingen som är själva AuraTransformationen™ tar 2-2,5 timmar. Den andra behandlingen som är ca 1,5 timme sker 1-14 dagar efter AuraTransformationen™ och kallas för balansering.

 

Priser mm

En AuraTransformation™ kostar 3.500:- inklusive den första balanseringen (2.600:- + 900:-). Här ingår också en informationsmapp med t ex boken Lilla Energiguiden samt viss kontakt/stöd före och efter behandlingarna.

 

Ibland kan man behöva göra extra balanseringar. Dessa kostar 900:- för en 1,5 timmes balansering. (Om längre tid önskas är priset per extra halvtimme 350:-.)

 

Timpris för övrig behandling/konsultation: 700:-/timme.

 

Eventuell avbokning minst 24 timmar innan bokad tid.

 

Varmt välkommen att höra av dig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frekvensen på jorden blir högre och högre, och barnen som föds i dag har en annan vibration än vad vi hade när vi föddes. För att kunna möta den nya tiden och barnen idag har vi möjlighet att uppgradera vår aura så att den vibrerar på samma frekvens.

Copyright © Gnista Coaching