Böcker om AuraTransormation™

Copyright © Gnista Coaching

Böcker om AuraTransformation™

 

Balans på alla plan med kristall- och indigoenergin, av Anni Sennov

Vi lever, för tillfället, i en spännande tid där många människor, med olika bakgrund och synsätt på livet, varje dag "vaknar" och börjar leta efter en djupare mening med livet.

 

Väldigt många människor är redan "upplysta" och upplever en närmare kontakt än någonsin tidigare med sig själv och sitt "högre jag". Det är dock väldigt få som är medvetna om att det här endast är möjligt, på grund av att auran, som de föddes med, inte längre skyddar deras fysiska kropp. Auran, som förenklat kan beskrivas som det energifält som omger kroppen och skyddar den, har nämligen också blivit upplyst (upplöst). Dessvärre har kroppen ofta inte förmågan att hänga med i processen vilket resulterar i en rad olika symptom, som inte på något sätt är åldersrelaterade, men ofta upplevs som det.

 

"Balans på alla plan med kristall- och indigoenergin" är en uppdaterad version av "Kristallbarn, indigobarn och framtidens vuxna". Boken beskriver skillnaderna mellan ljus och mörker, kropp och ande, maskulint och feminint. Dessutom beskriver den varför den nya auran är den viktiga nyckeln, som möjliggör att vi får med oss vår fysiska kropp upp i en högre frekvens som dessutom mycket bättre matchar den Nya Tidens barn och ungdomars uppdaterade frekvenser, som så många vuxna idag har så svårt att hänga med i, eftersom de saknar den nya aurastrukturen.

 

AuraTransformation™ är en behandling som möjliggör integrering av en mycket högre frekvens i den fysiska kroppen och auran än vad som tidigare varit möjligt. Om du är redo att se världen ur ett helt nytt perspektiv samt att uppdatera din energi, må bättre och känna dig hel inom dig själv, kommer den här boken att innebära början till en ny fas i ditt liv.

 

Utdrag från boken: http://www.auratransformation.se/pdf/UTDRAG_Balans-paa-alla-plan-med-kristall-och-indigoenergin_SE.pdf

Pris: 320:- + ev frakt

 

Bli medveten ledare i ditt eget liv, av Carsten & Anni Sennov

Det gifta paret, Anni & Carsten Sennov, arbetar tillsammans med internationell förlags-, kurs- & rådgivningsverksamhet både i och utanför Danmark. Områdena sträcker sig från traditionell affärsverksamhet till spiritualitet, med ett andligt perspektiv på tillvaron. Anni & Carstens huvudfokus ligger både jobb- och intressemässigt på personlighetsanalys & personlig utveckling samt energi & medvetande.

 

De har tillsammans, under flera års tid, arbetat med att sammanföra de två kunskapsområdena och utvecklat personlighetsmodellen four element profile™, som handlar om de fyra elementen Eld, Vatten, Jord och Luft, som finns representerade hos alla människor i olika balans och styrkeförhållanden.

 

Det som gör four element profile™ konceptet så speciellt är, att det faktiskt är möjligt att lära sig att avläsa de fyra elementen i folks ansikte, kropp, beteende, tal, rörelser och utstrålning m.m. – kunskap som kan användas för att uppnå större förståelse och bättre kommunikation med andra människor både privat och i arbetsrelaterade situationer. Kombinationen av de fyra elementen manifesterar sig i 15 övergripande personlighetsprofiler, vilka är beskrivna i boken, för att ge dig en grundläggande förståelse av konceptet.

 

Boken innehåller dessutom en hel rad av relevanta övningar och verktyg, som introducerar dig till att aktivt och medvetet arbeta med dig själv och dina element samt med din personliga energi. Genom att integrera de fyra elementen samt öka ditt personliga medvetande skapas det möjlighet för, att du kan leva ett liv i balans trots en aktiv och stressad vardag.

 

Utdrag från boken: http://annisennov.eu/pdf/UTDRAG_Bli-medveten-ledare-i-ditt-eget-liv_SE.pdf

Pris: 320:- + ev frakt

 

Kristallmänniskan och Kristalliseringsprocessen, av Anni Sennov

Varför har så många människor i vår tid fått diagnosen ”utbränd”? Hur många människor vet egentligen hur viktigt energifältet som omger kroppen är? Att auran inte enbart påverkar den psykiska hälsan utan i allra högsta grad även den fysiska hälsan. Men varför lever så många människor just idag utan en optimalt fungerande aura? Och hur blev det så?

 

När man läser de praktiska och enkla förklaringarna i Anni Sennovs senaste bok ”Kristallmänniskan och Kristalliseringsprocessen” förstår man hur det känns när kroppen genomgår den allra kraftigaste frekvens- och energihöjningen någonsin - kristalliseringsprocessen. Det allra mest intressanta är kanske att alla människor genomgår olika delar av de faser som boken beskriver vare sig de tar ett medvetet val om att göra det eller ej! Just därför kan denna bok förhoppningsvis hjälpa många människor att förstå vad som händer. Då blir det faktiskt också mycket enklare att göra ett medvetet val om att må bra både i kroppen och i sinnet – hela livet!

 

Anni beskriver också mycket ingående människors olika sätt att se på både andlighet och livet. Varför ser vi så olika på detta och vad ligger bakom de olika val som vi gör, antingen medvetet eller omedvetet? Detta kan förhoppningsvis hjälpa både andliga människor och mer praktiska jordade människor att förstå både varandra och varandras val bättre i framtiden!

 

Boken kommer att ge dig massor av svar och eventuellt fullständigt förändra ditt sätt att se på världen – är du redo? Resan har nämligen redan börjat, boken hjälper dig att förstå varför!

 

Therese Lindberg, Certified Aura Mediator Instructor™ i Sverige och Danmark

Pris 395:- + ev frakt

 

Karmafri i den nya tiden, av Anni Sennov

Arbetet bakom Jordens andliga kulisser har för de allra flesta människor, i alla tider, varit en stor hemlighet. Eftersom människan under själsenergins era heller inte har haft så stort inflytande utan styrts av Karma-lagen, har många accepterat sin lott i livet utan försök till stora förändringar.

 

Att vår aura har en så stor betydelse för vår andliga och medvetandemässiga utveckling kommer dessutom som en stor överraskning för väldigt många.

 

Att man, genom att ändra i auran, faktiskt kan komplettera sin personlighet och kraftigt höja sin dagliga energitillgång.

I boken får du grundliga förklaringar på begrepp som Karma, Shamballah-kraften, Kristallenergi och Hierarkiet, som länge styrde Jordens andliga kulisser samt AuraTransformation™.

Pris 150:- + ev frakt

 

Den lilla energiguiden 1, av Anni Sennov

Vi är oftast tillsammans med trevliga och glada människor. Människor som vi tycker om och gärna vill hjälpa och stötta. Ibland möter vi dock människor i vår vardag som vi inte mår bra av att ha i vår närhet.

 

Människor som, oftast omedvetet, på olika sätt försöker få tillgång till vår personliga energi, som vi bör vara uppmärksamma på när de är i vår närhet. Den Lilla Energiguiden 1 ger dig konkreta lösningar till energitjuvar och andra energiproblem.

 

Läs energiguiden och följ instruktionerna så kommer du snart att uppleva, att du blir mer medveten om hur du kan kontrollera din personliga energi och få en bättre balans i din vardag.

Pris: 70:- + ev frakt

 

Ta tillbaka din kraft nu! - Energiguide för barn och ungdomar, av Carsten & Anni Sennov

Många föräldrar har frågat oss, om man kan lära er barn och ungdomar att hålla ordning på er egen energi, när ni är tillsammans med många olika människor och utsätts för en massa olika influenser. Det gäller både i skolan och på träningen, om ni pendlar mellan flera hem och är tillsammans med många olika vänner. Och svaret på den här frågan är JA, självklart kan man det!

 

Det är därför som vi har skrivit denna energiguide, vars mål är att lära dig att stå på egna ben och vara stark i din egen energi, både när du är tillsammans med andra och när du är ensam.

 

Så oavsett om du är på väg att bli tonåring och har många vänner eller inga vänner alls, eller om du är på väg att bli vuxen och har en flickvän/pojkvän och har flyttat hemifrån, så är den här energiguiden rätt bok för dig om du vill lära dig mer om både dig själv och andra, utan att spendera alltför mycket tid och kraft på det.

 

Om du som förälder eller vuxen är nyfiken på hur barnen ser på världen och vill ha en enkel förklaring på hur energier mellan människor fungerar, utan en massa omsvepande förklaringar, då ger boken dig en snabb och effektiv insyn i både barnens och energiernas vardag.

Pris: 120:- + ev frakt

 

Andedualitet - Den Nya Tidens förhållande

De flesta människor har hört talas om begreppen Själspartner eller Tvillingsjäl.

 

Vad de flesta människor kanske ännu inte känner till är att begreppet Själspartner refererar till en medvetandesfär som är på väg att helt försvinna från Jorden för att släppa fram den överordnade Andeenergin.

 

Detta medför stora medvetandemässiga förändringar på Jorden och dessutom att vi människor äntligen får möjlighet att bli sammanförda med vår Andedual på det fysiska planet.

 

Boken Andedualitet ger dig förståelse för varför vi människor behöver möta olika partners för att utveckla oss andligen men även redskap och råd till hur du kan fortsätta att utveckla dig och därmed optimera dina chanser att träffa honom eller henne med exakt samma andliga ursprung som du.

 

Kärleken mellan två Andedualer är en upplevelse som inte kan förklaras med ord. I denna bok beskriver författarparet Anni & Carsten Sennov kärleksfullt och mycket ingående de olika vägar och förhållanden som leder fram till Andedualen.

Pris: 120:- + ev frakt

 

Kristallbarn, indigobarn och framtidens vuxna, av Anni Sennov

En gång trodde människor att jorden var platt, och det var deras världsbild tills någon konstaterade att jorden i verkligheten är rund. Världen ändrade sig, trodde man, men i realiteten var det bara människors bild av världen som ändrade sig. Jorden hade ju hela tiden varit rund.

 

Nu är jorden på väg in i en ny tid, och en ny andlig verklighet öppnar sig i människors inre; en verklighet som hela tiden har existerat men som människorna på jorden inte tidigare var i stånd att uppfatta så att de kunde handla därefter.

 

Den rena andeenergin är just nu på väg att invadera jorden fullständigt. Den kommer inte som ett starkt bländande ljus eller som ett väldigt andeväsen som stiger ner från himlen, utan genom alla den nya tidens barn som föds nu och under de kommande åren med den rena andeenergin fullständigt integrerad i kroppen.

 

1995 var det år då alla barn föddes med indigoaura. 2012 är det år då enbart kristallbarn föds på den här jorden. Gemensamt för de här barnen är att de har en del helt annorlunda mänskliga karaktärsdrag med sig från födelsen än vad deras föräldrar och alla tidigare generationer har haft.

 

Föräldrar, far- och morföräldrar, förskolor och skolor, ja hela samhället står inför stora utmaningar när det gäller att uppfylla dessa nya barns framtida behov av bland annat utbildning och mänsklig utveckling. Hur är de här barnen funtade, och vilka behov har de – dessa framtidens vuxna?

Pris: 250:- + ev frakt

 

Källa: www.auratransformation.se